Het appartement

Het appartement wordt verhuurd door de familie Meloni. Het is het voormalig ouderlijk huis van Luigi en Carla Meloni (de verhuurders) en is in 2005 en 2006 geheel gerenoveerd. De verhuurders wonen zelf met hun gezinnen boven het appartement.

Bij het appartement is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het appartement beschikt over een ruim schaduwrijk terras, hetgeen bepaald een luxe is in de warme en zonrijke zomermaanden. Vanaf dat terras heeft u een prachtig uitzicht op zee. Aan de ene kant heeft u zicht op het schiereiland San Antioco en aan de andere kant kunt u de Pan di Zucchero zien. Ook de zonsondergang is vanaf het terras steeds mooi zichtbaar met een in zee verdwijnende zon.

In het appartement treft u beddengoed, handdoeken, theedoeken, fohn, strandlakens (5), strandstoeltjes (2) en zonneparasols aan. Het gebruik daarvan is in de prijs per nacht (seizoen 2014 € 70,--) inbegrepen. Voor de kosten van de eindschoonmaak wordt een apart bedrag € 40,-- in rekening gebracht. Er zijn géén seizoenstarieven.

Het appartement is als volgt ingedeeld:

Keuken
Zespersoonstafel met stoelen, gebruikelijke keukenuitrusting, koelkast met diepvriesgedeelte en een gasfornuis met elektrische oven. Zoals te doen gebruikelijk in de Italiaanse inrichting staat ook hier de televisie in de keuken.

Huiskamer
De huiskamer is voorzien van gemakkelijke stoelen en kan tevens dienst doen als extra slaapkamer. Er staan namelijk ook twee stapelbedden.

Slaapkamers
Er zijn twee separate slaapkamers met twee persoonsbedden en veel opbergruimte.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet, bidet en een wastafel.

Berging
In deze inpandige berging vindt u een wasmachine, droogrek, een strijkplank en strijkijzer, en overige schoonmaakattributen.

Het appartement is in 2005 en 2006 geheel gerenoveerd. Het verkeert in een uitstekende goede staat. Er is in de omgeving van het appartement ruim voldoende parkeergelegenheid. Vanaf het terras heb je een prachtig vergezicht op de zee en in de avond op de ondergaande zon.

Terras
Het – grote - terras is overdekt en is uitgerust met eenvoudig zitmeubilair en een tafeltennistafel.